Takrosett R128

Cliquez sur une vignette pour charger la vidéo

Rosace de plafond R128

22,50 €

La Rosace de plafond R128 est fabriquée en polyuréthane et possède une surface fine blanche pouvant être peinte et supporter toutes sortes de couleurs. Le produit est facile à fixer avec de la colle, et il est facile de découper un espace pour un crochet de lampe, un couvercle et de cacher les câbles à l'arrière du produit.

Mesure: Ø 30x3,2cm
Quantité

Livraison prévue : 2022-10-05

Takrosett

Takrosetter har traditionellt använts i mitten av tak för att ge en snygg efterbehandling till lampbelysning. Tyvärr är det många hus- och lägenhetsägare med äldre fastigheter som upptäcker att den ursprungliga takrosetten under årens gång tagits bort och att det kan bli både kostsamt och svårt att ersätta med en ny.

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att återskapa gamla tiders rum och salar och erbjuder därför takrosetter är av ett högkvalitativt lättviktsmaterial som du enkelt kan montera på egen hand.

Våra takrosetter har en vacker design och en fin finish. De kan enkelt bearbetas med enkla handverktyg och kräver inga dyra hantverkskostnader. Vi är stolta över att ha Nordens största utbud av stuckatur till riktigt pressade priser och du kan därför välja mellan hundratals modeller och hitta takrosett som passar just ditt hem.

Montering

Använd vanliga handverktyg för att såga, slipa och bearbeta innan montering. Monteras med lim, överflödigt lim torkas genast bort med vatten eller mild såplösning. För mer detaljerade anvisningar & tips gå in på vägledning för uppsättning av takrosett i bruksanvisningar.

Polyuretan

Polyuretan är ett stöt- och vattentåligt material med en fin målningsbar yta som låter även fina detaljer framträda tydligt. Materialet är slipbart och lätt att bearbeta med vanliga handverktyg vid installation. Kan även användas utomhus. Vid rengöring tål materialet fukt och de flesta lösningsmedel. Ytan bör målas för fullständig UV-resistans.

R128 5

Fiche technique

Matériel
Polyuréthane / Profoam
Diamètre (cm)
30
Épaisseur (cm)
3.2

Télécharger